Inkapsuliuoti SPF filtrai: tvarus ir sąmoningas pasirinkimas.

Inkapsuliuoti SPF filtrai: tvarus ir sąmoningas pasirinkimas.

Dažniausiai inkapsuliuoti ingredientai asocijuojasi su didesniu efektyvumu, ilgesniu veikimo laiku ir (arba) su geresniu stabilumu pačiame kosmetikos gaminyje. Inkapsuliacija yra procesas, kai aktyvūs ingredientai yra uždaromi mikrokapsulėse ar nanokapsulėse, kad būtų užtikrintas jų stabilumas ir veiksmingumas. Ši technologija pradėta naudoti dar XX a. viduryje daugiausiai farmacijos pramonėje, o atradus pažangesniems metodams, inkapsulaicija buvo pradėta taikyti ir kosmetikos pramonėje.

Taigi, inkapsuliacija, kaip technologija kosmetikos pramonėje egzistuoja ne pirmus metus ir tikriausiai jau daugelis iš jūsų yra išbandę bent vieną produktą su tokio tipo ingredientu. Vieni pirmųjų ingredientų, kurie buvo pradėti inkapsuliuoti yra tokie aktyvai, kaip vitaminas C, niacinamidas, retinolis ir kiti. Šie aktyvieji ingredientai yra gana jautrūs šviesai ir pH svyravimams, todėl atsirado poreikis juos stabilizuoti. Vėliau įvairūs inkapsuliacijos mechanizmai buvo naudojami siekiant padidinti ingredientų skvarbą, veikimo laiką ir kitais tikslais.

Taigi, mokslas buvo susikoncentravęs į ingredientų efektyvumo didinimą, tačiau pastaruoju metu ši technologija siūlo ir kitą privalumą, susijusį su tvarumu.

Mūsų laboratorijoje naudojamas modernus cheminis apsaugos nuo saulės ingredientas, sukurtas naudojant unikalią dvigubo inkapsuliavimo technologiją. Tai užtikrina, kad aktyvus saulės filtras neįsigers į odą ir liks ant jos paviršiaus, suteikdamas ilgalaikę ir stabilią apsaugą. Šis unikalus ingredientas taip pat užtikrina, kad apsauga išliktų net gausiai prakaituojant ar po vasariškų maudynių. Tačiau svarbiausia, kad toks ingredientas yra draugiškas vandenynams ir nekenkia vandens ekosistemoms!

Kokią naudą duoda inkapsuliuoti SPF filtrai?

  1. Stabilumas. Inkapsuliuoti ingredientai yra mažiau jautrūs šviesai ir karščiui, todėl jų efektyvumas išlieka ilgesnį laiką.
  2. Saugumas. Kadangi inkapsuliuoti SPF filtrai neįsigeria į odą, jie nesukelia sudirgimų ir gali būti naudojami net pačiai jautriausiai odai.
  3. Komfortas. Šios technologijos dėka, kremai nuo saulės yra lengvi ir nepalieka riebios ar lipnios plėvelės.
SunCat JCW03 PF yra inovatyvus ir veiksmingas apsaugos nuo saulės ingredientas, kuris ne tik suteikia ilgalaikę ir stabilią apsaugą nuo UV spindulių jūsų odai, bet yra draugiškas mus supančiai aplinkai. Naudojant produktus su šiuo ingredientu, galite būti tikri, kad jūsų oda bus tinkamai apsaugota ir be jokių sudirgimų ar balto šydo!