Analizuojame mokslininkų tyrimus

Analizuojame mokslininkų tyrimus

Mes kuriame su pagarba mokslui.

Kruopščiai analizuojame mokslinėse publikacijose pateiktus naujausius tyrimus, o kuriant produktus su rūgštimis tai yra vienas iš pirmųjų žingsnių. Todėl šiame įraše norime jus pakviesti pasinerti į suprantama kalba pateiktus mokslinius tyrimus, nenuginčijamai įrodančius AHA, BHA ir PHA rūgščių efektyvumą.

Pirmasis tyrimas, pakliuvęs į mūsų specialistų rankas buvo 2020 metais paskelbta publikacija, kurioje dėmesio centre atsidūrė glikolio ir salicilo rūgštys [1]. Šiame tyrime įrodyta, kad siekiant efektyviai spręsti aknės pažeistos odos problemas, nėra būtinas medikamentinis gydymas vaistais ar stipresnio poveikio receptiniais tepalais. Tyrimo metu net 66 savanoriai, kurie priklausė amžiaus grupei nuo 17 iki 46 metų, dvi savaites vakarais naudojo serumą su glikolio ir salicilo rūgštimis. 90% savanorių pastebėjo bendrą odos būklės pagerėjimą: sumažėjo užsikimšusių porų ir cistinių spuogų kiekis.

Kitas tyrimas, paskelbtas taip pat 2020 metais, tyrinėjo profesionaliai procedūrai skirtą rūgščių mišinį, kurį sudarė glikolio, pieno, migdolinės, citrinų ir salicilo rūgščių kombinacija kartu su PHA rūgštimi gliukonolaktonu [2]. Tyrimo metu, 12 savanorių, turinčių stiprią aknę 6 savaites turėjo atvykti kassavaitinei profesionaliai rūgštinei procedūrai, kurios trukmė būdavo iki 10 minučių. Nustatyta, kad vos po 3 savaičių aknės būklė ženkliai pagerėjo, o po 4 savaičių pradėjo mažėti po aknės likę randai.

Šiame paveiksle matoma, kaip vos po 3 savaičių tyrimo metu naudojant AHA, BHA ir PHA rūgštis savanorio odos būklė ženkliai pagerėjo [2].

O ar žinote, kokius rezultatus pasiekiame su Moon/Cosmetics produktais? Kelis kartus per metus nuo 10 iki 30 savanorių, visą mėnesį naudoja mūsų produktus, parinktus pagal jų odos tipą ir būklę. Individualios rutinos galia yra akivaizdi ir vos per 1 mėnesį mūsų klientai džiaugiasi puikiais rezultatais!

 

 

Literatūros šaltiniai:

[1] WIEGMANN, David; HADDAD, Lori. Two is better than one: The combined effects of glycolic acid and salicylic acid on acne‐related disorders. Journal of Cosmetic Dermatology, 2020, 19.9: 2349-2351.

[2] SAXENA, Vishal; YADAV, Krishana. Glycolic Acid, Lactic Acid, Mandelic Acid, Salicylic Acid, Citric Acid, Gluconolactone: Skin Exfoliators in Combination Therapy of Acne Vulgaris. International Journal of Research in Engineering, Science and Management, 2020, 3.10: 54-55.