Pereiti prie produkto informacijos
1 5

Raminamasis serumas nuo raudonio ir sudirgimų, 30 ml

Serumas rožinės pažeistai ir jautriai veido odai, pH 4,5-5,0
Paprasta kaina
€38,99
Paprasta kaina
Išpardavimo kaina
€38,99
    Raminamasis serumas su dikalio glicirhizatu (1%) ir Aquaxyl™ (2%) skirtas jautriai, sudirgusiai ar raustančiai veido odai. Formulėje esančių ingredientų dikalio glicirhizato ir patentuoto junginio Aquaxyl™ derinys padeda atstatyti odos drėgmės lygį bei raminti sudirgimus. Produktas padeda gerinti odos elastingumą ir tinka naudoti po kosmetologinių procedūrų. Serumą rekomenduojame, jei jūsų oda yra jautri, linkusi rausti, išsausėjusi, praradusi skaistumą, ryškėja senėjimo požymiai ar jaučiamas nemalonus tempimo jausmas, niežulys. Sudėtis praturtinta aktyviaisiais ingredientais hialurono rūgštimi bei avižų ekstraktu. Tinka visiems odos tipams, ypač raustančiai, sudirgusiai ar rožinės pažeistai odai.
    Earn 0 reward points with this purchase
    Aprašymas

    Aprašymas: Raminamasis serumas su dikalio glicirhizatu (1%) ir Aquaxyl™ (2%) ramina odos sudirgimus ir raudonį, padidina odos drėgmės lygį, elastingumą bei padeda kovoti su senėjimo požymiais, dėl to oda tampa skaisti, švelni ir lygios tekstūros. Hialurono rūgštis dėl aukšto biosuderinamumo su žmogaus oda, padeda mažinti dėl priešlaikinio senėjimo atsiradusias raukšles, mažina odos sudirgimus, skatina žaizdelių gijimą ir drėkina ją [1]. Ksilitolio kompleksas Aquaxyl™ padeda palaikyti vandens cirkuliaciją visuose odos sluoksniuose ir padidinti hialurono rūgšties sintezę bei mažina odos sudirgimus ir uždegiminius procesus [2, 3]. Avižų ekstraktas padeda suvienodinti odos spalvos netolygumus ir gerina odos tekstūrą.


    Nauda:

    • Ramina odos raudonį ir mažina odos sudirgimus;
    • Padeda palaikyti tinkamą odos drėgmės lygį;
    • Gerina odos elastingumą ir suteikia odai švelnumo ir glotnumo;
    • Skaistina ir suvienodina veido odos toną;
    • Gerina bendrą odos tekstūrą;
    • Padeda kovoti su senėjimo požymiais;
    • Tinka visiems odos tipams, ypač jautriai, raustančiai ar rožinės pažeistai veido odai.
    Kaip naudoti

    Maždaug 2-4 serumo lašus paskirstykite ant švarių veido, paakių ir kaklo sričių. Naudoti ryte ir vakare.

    Geriausiam rezultatui pasiekti, rekomenduojame šį serumą naudoti kaip trečiąjį odos priežiūros žingsnį po odos valymo ir tonizavimo.

    Įspėjimai: Tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti, jeigu yra padidėjęs jautrumas (alergija) vienai iš sudedamųjų dalių. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

    Sudedamosios dalys

    INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Glycerin, Dipotassium Glycyrrhizinate, Sodium Hyaluronate, Avena Sativa Kernel Extract, Xylitol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Anhydroxylitol, Glucose, Xylitylglucoside, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

    Mokslinis pagrįstumas

    Produkte esanti hialurono rūgštis dėl aukšto biosuderinamumo su žmogaus oda, padeda mažinti dėl priešlaikinio senėjimo atsiradusias raukšles, mažina odos sudirgimus, skatina žaizdelių gijimą ir drėkina ją [1];

    Hialurono rūgštis yra itin aktyvus naujausios kartos ingredientas, naudojamas išskirtiniuose aukščiausios kokybės produktuose. Priežastys akivaizdžios: natrio hialuronatas gali prasiskverbti į odą žymiai giliau nei kitos tradicinės hialurono rūgšties formos.

    Aquaxyl™ kompleksas gerina odos paviršių ir sustiprina esminių lipidų ir baltymų, dalyvaujančių formuojant odos raginį sluoksnį, sintezę [2, 3]. Šis kompleksas padeda ne tik pritraukti drėgmę į gilesnius odos sluoksnius, bet padeda ją sulaikyti sumažinant transepiderminio vandens netekimą. 

    Dikalio glicirhizatas yra aktyvusis ingredientas, išgaunamas iš saldymedžio šaknų ir yra efektyviai odą raminantis ir uždegimus mažinantis ingredientas. Be to, įrodyta, kad šis ingredientas skatina žaizdų gijimą [4] ir padeda kovoti su pigmentinėmis dėmėmis bei reguliuoja sebumo išsiskyrimą. 

    Avižų ekstraktas padeda sulaikyti drėgmę odoje, mažina uždegimą ir gerina odos natūralų apsauginį hidrolipidinį sluoksnį. Šis ingredientas dažnai naudojamas produktuose, skirtuose drėkinti ir raminti odos sudirgimus.

    Aktyvieji ingredientai

    Hialurono rūgštis (INCI: SODIUM HYALURONATE) 

    Hialurono rūgštis natūraliai atsiranda žmogaus organizme ir yra svarbi įvairių audinių, tokių kaip oda ir jungiamasis audinys, sudedamoji dalis. Hialurono rūgštis užtikrina minkštą ir lygią odą, nes gali gerai surišti vandenį. Tačiau su amžiumi organizme susidaro žymiai mažiau hialurono rūgšties. Dėl šios priežasties vyresniame amžiuje oda praranda elastingumą ir formuojasi raukšlės. Siekiant užkirsti kelią šiam procesui, hialurono rūgštis dažnai naudojama kaip senėjimą stabdanti veiklioji medžiaga tokiuose produktuose kaip paakių kremai, odos ir veido kremai, taip pat veidą puoselėjančios kaukės. Šiuose produktuose hialurono rūgšties užduotis yra išlaikyti drėgmę odoje, surišant vandenį viršutiniame ląstelių sluoksnyje. Tokiu būdu galima sušvelninti matomus odos senėjimo požymius [5].


    Glicerinas (INCI: GLYCERIN)

    Glicerinas yra cukraus alkoholis; trihidroksilis alkoholis, esantis visuose natūraliuose riebaluose ir riebaliniuose aliejuose kaip riebalų rūgščių esteris (trigliceridas). Tai skaidrus, labai klampus, bekvapis skystis, maišomas su vandeniu ir kitais alkoholiais. Glicerinas yra odos sudedamoji dalis ir randamas jos apsauginėje rūgšties mantijoje, vadinamojoje hidrolipidinėje mantijoje. Glicerinas (INCI žymėjimas: daugiausia kaip žodinis komponentas -glicerinas) suriša drėgmę tiek odoje, tiek gaminyje, todėl yra populiarus kosmetikos ingredientas. Dėl savo geros tolerancijos odai ir didelio efektyvumo glicerinas yra taip vadinamas drėkiklis beveik visose odos priežiūros priemonėse. Glicerinas taip pat naudojamas šampūnuose ir kondicionieriuose, nes jis taip pat turi drėkinamąjį poveikį plaukams [6].


    AQUAXYL™ (INCI: XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL)

    AQUAXYL™ yra patentuotas medžiagų mišinys, skirtas drėgmės cirkuliacijai palaikyti visuose odos sluoksniuose ir padidinti hialurono rūgšties sintezę. Šis aktyviųjų ingredientų mišinys sustiprina odos apsauginį barjerą per 24 valandas ir stabdo vandens praradimą per odą. Rezultatai – švelnesnė, lygesnė oda per 28 dienas su normaliu odos ląstelių atsinaujinimo greičiu. Šių aktyvių ingredientų mišinio veikimo mechanizmas nustatytas kosmetogenomikos ir paremtas vandens cirkuliacijos kontrole odoje. AQUAXYL™ sustiprina esminių lipidų ir baltymų, dalyvaujančių formuojant odos raginį sluoksnį, sintezę. Ingredientas turi COSMOS, ECOCERT ir Natrue serfifikatus [7, 8].


    Avižų ekstraktas (INCI: AVENA SATIVA OAT EXTRACT) 

    Avižų ekstraktas yra natūralus ingredientas, kuriame yra biologiškai aktyvių medžiagų, tokių kaip vitaminai, mineralai, polisacharidai ir antioksidantai. Ekstraktas pasižymi daugybe savybių, įskaitant raminamąsias, minkštinančias ir drėkinančias savybes. Tyrimai rodo, kad avižų ekstraktas gali būti naudingas įvairioms odos problemoms, tokioms kaip odos sausumas, sudirgimai ir uždegimas, be to ekstraktas gali padėti stiprinti odos barjerą, minkštinti odą ir sumažinti jos jautrumą. Avižų ekstraktas gali būti naudingas kaip antioksidantas, apsaugantis odą nuo laisvųjų radikalų pažeidimų ir senėjimo požymių. Dėl šių unikalių savybių šis ekstraktas yra populiarus ingredientas įvairiuose odos priežiūros produktuose, įskaitant kremus, losjonus ir veido serumus.

    Literatūros sąrašas

    [1] ZHU, Jieyu, et al. Applications and delivery mechanisms of hyaluronic acid used for topical/transdermal delivery–a review. International journal of pharmaceutics, 2020, 578: 119127. 

    [2] SIVAK, Hannah. Glycans in Skin Care.

    [3] ABD ALSAHEB, Ramzi A., et al. Lactic acid applications in pharmaceutical and cosmeceutical industries. Journal of Chemical and Pharmaceutical Research, 2015, 7.10: 729-735.

    [4] Leite CDS, Pires OC, Tenis DG, Ziegler JVN, Priolli DG, Rocha T. Effects of dipotassium glycyrrhizinate on wound healing. Acta Cir Bras. 2021 Oct 8;36(8):e360801. doi: 10.1590/ACB360801. PMID: 34644769; PMCID: PMC8516426.

    [5] Prieiga internetu: https://cosmileeurope.eu/lt/inci/sudedamoji-dalis/14809/sodium-hyaluronate/

    [6] Prieiga internetu: https://cosmileeurope.eu/lt/inci/sudedamoji-dalis/5951/glycerin/ 

    [7] Prieiga internetu: https://www.seppic.com/en/wesource/aquaxyl

    [8] KORPONYAI, Csilla, et al. Effects of locally applied glycerol and xylitol on the hydration, barrier function and morphological parameters of the skin. Acta dermato-venereologica, 2017, 97.2: 182-187.

    D.U.K

    Ar galiu raminamąjį serumą naudoti kiekvieną dieną?

    Šį serumą naudinga naudoti kasdien norint palaikyti tinkamą odos drėgmę ir raminti sudirgimus. Svarbiausia tinkamai aplikuoti naudojamą serumą: serumu tepkite švarią odą ir užfiksuokite jį drėkinamuoju kremu ir/arba veido aliejumi.


    Ar serumas tinka jautriai odai?

    Tinka. Moon Cosmetics raminamasis serumas praturtintas odą raminančiais ingredientais, kurie efektyviai mažina sudirgimus bei raudonį. 


    Ar galima šį serumą naudoti po kosmetologinių procedūrų, pavyzdžiui, rūgštinio odos pilingo?

    Galima. Raminamasis serumas sukurtas net pačiai jautriausiai ar rožinės pažeistai odai. Jo sudėtyje nėra odą dirginančių komponentų, tad šį serumą yra saugu naudoti po cheminių odos šveitimo procedūrų. 


    Ar raminamasis serumas tinka brandžiai odai? 

    Tinka. Senstant odos gebėjimas palaikyti tinkamą drėgmės lygį mažėja, tad Moon/Cosmetics raminamasis serumas, praturtintas odą drėkinančiu kompleksu padės brandžiai odai atstatyti odos drėgmę ir trūkstamą elastingumą. 


    Ar raminamasis serumas tinka rožinės pažeistai odai?

    Tinka. Raminamasis serumas buvo sukurtas būtent rožinės pažeistai odai, tačiau yra tinkamas visiems odos tipams.

    Raminamasis serumas nuo raudonio ir sudirgimų
    Raminamasis serumas nuo raudonio ir sudirgimų
    Raminamasis serumas nuo raudonio ir sudirgimų
    Raminamasis serumas nuo raudonio ir sudirgimų